Tätningsmaterial: vad bör man vara uppmärksam på vid vulkanisering av tätningsringen

Utgivningsdatum:2020-09-23

Tätningsmaterialstillverkare berättar att den nuvarande utvecklingstrenden är att gradvis utveckla injektionstrycksmetoden, men på grund av deras olika anpassningsomfång är samexistensen och utvecklingen av de tre fortfarande verklighet. Enligt dess egenskaper är den huvudsakliga formningsmetoden för O-ring plattformning.

I processen med formning av vulkanisering måste härdningstemperaturen, tiden och trycket kontrolleras strikt och korrekt, och temperaturändringen och andra parametrar under härdningsprocessen måste när som helst beaktas och motsvarande behandling bör utföras, i annat fall kommer produkten att vara kort svavel eller över svavel. Om det automatiska styrsystemet används registreras och styrs hela härdningsprocessen automatiskt för att säkerställa att produkten når den positiva härdningsgraden.

Vulkaniseringstemperatur är en av de grundläggande förutsättningarna för gummi O-form vulkaniseringsreaktion, vilket direkt påverkar vulkaniseringshastigheten och produktkvaliteten. Hög härdningstemperatur, snabb härdningshastighet och hög produktionseffektivitet; låg härdningstemperatur och långsam härdningshastighet. Den mest lämpliga härdningstemperaturen för naturgummi är 143 ℃ - 150 ℃, och den för syntetiskt gummi är 150 ℃ ~ 180 ℃. Härdningstiden bestäms vanligtvis enligt den bestämda härdningstemperaturen och härdningstiden bestäms genom test.

Syftet med trycksättning av gummiprodukter under vulkanisering är att få föreningen att flyta lätt och fylla mögelhålan, förhindra bubblor under vulkanisering och förbättra kompaktiteten hos produkterna. Vulkaniseringstrycket beror på gummihårdheten och formstorleken. När gummihårdheten är hög och formstorleken är stor kan trycket vara högre, annars bör trycket minskas på lämpligt sätt.

ABUIABACGAAgyN33_QUo2_Sj5wcwmAI4yAE.jpg


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan fuming sealing material Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top