Förpackningsmaterial: korrekt installeringsmetod för plombering

Utgivningsdatum:2020-09-23

Förpackningen av förseglingsmaterial är en statisk förseglingsdel för att lösa problemet med " körning, emission, droppande och läckage " Nej.Eftersom det finns många olika typer av statisk plomberingsstruktur, enligt dessa statiska plomberingsformer, finns det motsvarande platt packning, elliptisk packning, linspackning, konisk ytpackning, packning för vätskeförslutning, O-ring och olika självförslutningsseglingar.

Den korrekta installationen av packningen bör utföras under förutsättning att flänsanslutningsstrukturen eller trådens anslutningsstruktur, den statiska plomberingsytan och packningen utan tvivel inspekteras och att andra delar av ventilen är intakta.

Innan packningen installeras ska plomberingsytan, packningen, tråden och den roterande delen av bulten och muttern vara belagda med ett lager av grafitpulver eller ett smörjmedel blandat med olja (eller vatten) och packningen och grafiten ska hållas rena.

Den packning som är installerad på plomberingsytan ska vara i mitten och korrekt.Den får inte vridas eller utvidgas till ventilkammaren eller placeras på axeln.Den inre diametern på packningen bör vara större än innerhålet på plomberingsytan, och ytterdiametern bör vara något mindre än den yttre diametern på plomberingsytan för att säkerställa en enhetlig kompression av packningen.

Endast en packning får installeras, och två eller flera bitar får inte installeras mellan plomberingsytorna för att eliminera den otillräckliga luckan mellan de två plomberingsytorna.

Förseglingen av elliptisk packning ska göra att den inre och yttre ringen av packningen kommer i kontakt med varandra, och de två ändarna av packningen får inte komma i kontakt med skåran.

För installering av O-ring bör, utöver ringen och skåran, uppfylla konstruktionskraven, komprimeringsbeloppet vara lämpligt.Den allmänna graden av plattning av metallihålig O-ring är 10% 40% och kompressionsdeformationshastigheten i gummi O-ring är 13% 20% för den statiska förseglingen på den cylindriska ytan och 15% 25% för den statiska förseglingen av planet.För högt inre tryck bör kompressionsdeformeringen vara högre i vakuum.Med tanke på att plomberingen ska säkras kan O-ringens livslängd förlängas ju mindre kompressionsdeformationshastigheten är, desto bättre.

Innan packningen är på det övre höljet ska ventilen vara öppen så att den inte påverkar installationen och skadar ventildelarna.Täckningen bör vara anpassad till positionen.Det är inte tillåtet att komma i kontakt med packningen genom att trycka och dra för att undvika att packningen förskjuts och repas.Vid justering av omslagets läge bör skyddet sakta upp och därefter försiktigt sättas ned i linje.

Förpackningen med bultsanslutning eller gängad anslutning ska installeras i ett horisontellt läge (för skruvat anslutet hölje av packning får rörtång inte användas om det finns en skiftnyckel).Skruvtråden ska dras åt symmetriskt, växelvis och jämnt, och bultarna ska vara helt fastspända, prydliga och fria från lös het.

Innan packningen pressas, skall trycket, temperaturen, medelegenskaperna och packningsmaterialens egenskaper förstås tydligt för att bestämma prematningen.Förlastningen bör minskas så mycket som möjligt utan läckage under tryckprovningen (en alltför stor förbelastning kommer lätt att skada packningen och göra att packningen förlorar motståndskraften).

Efter det att packningen har stramats åt är det nödvändigt att se till att det finns en preskridande klyfta mellan de anslutande delarna, så att det finns utrymme för preskription vid läckage av packningar.

Vid arbete vid hög temperatur kommer bulten att ge upphov till hög temperaturkrängning, uppmjukning av stress och ökad deformation, vilket kommer att leda till läckage av packning och kräva värmeåtstramning.Tvärtom, under låga temperaturförhållanden krymper bulten och behöver lossas kallt.Varm åtstramning innebär trycksättning och kalllossande är tryckavlastning.Efter att arbetstemperaturen för 24h har bibehållits bör värmeåtstramning och kalllossande utföras.

zmkm-800_800 (4).jpg

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan fuming sealing material Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan fuming sealing material Co., Ltd

Jobbtitel: manager

Avdelning: Marketing Department

Företagets telefon: +86 0769-85235661

E-post: Kontakta oss

Hemsida: fuming.sweb2b.com

Adress: Nanzha No.4 Industrial Park, Humen Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top