Runzhi introducerar dig till 7 brusreduceringsmetoder för testkammare med konstant temperatur och fuktighet

Utgivningsdatum:2020-09-15

恒温恒试机-3.jpg

Ljudet från den konstanta testrutan för temperatur och fuktighet har alltid plågat användarna under lång tid.Många människor söker effektiva sätt att minska bullret i den fasta provrutan för temperatur och fuktighet.Teknikern gav användaren några förslag.Du kanske vill göra ett försök.Om du behöver professionell underhållspersonal för att hjälpa dig att avsluta Du behöver fortfarande kontakta tillverkaren för samarbete.

  1. Justera balansen mellan de fyra fötterna på botten av den konstanta temperatur- och fuktighetsprovningskammaren.Exponering.

    Testrutan för konstant temperatur och fuktighet ska placeras på en plan och fast mark.Gör de fyra nedre hörnen av konstanttemperatur- och fuktighetsboxen på en plan yta för att uppnå jämvikt.Exploatering 12288.

  2. Rörledningen och boxen är förstärkta och pålitliga.Exploatering 12288.

    Det är nödvändigt att kontrollera om den gemensamma förstärkningsdelen mellan den externa justeringsledningen och den konstanta temperatur- och fuktighetsprovningskammaren är lös för att undvika resonans när kompressorn fungerar.Den yttre ledningen måste därför vara väl fastsatt, och bultarna måste läggas till med fjäderbrickor för att förhindra lossning.Exploatering 12288.  

  3. Kompressorsbasen borde vara stark.

    Om kompressorn pressas hårt för hand minskas bullret avsevärt och bullret ökar när handen lyfts.I allmänhet är den fasta vibrationsutjämnade gummiplattan på kompressorsbasen inte jämnt stressad eller bultarna lösa, och kompressorns bottenplatta är inte stark.Justera och dra ihop Anslut en del av bulten och replac\935;101; den tvättmaskin som har förlorat sin elasticitet.Exploatering 12288.

  4.   Sätt fast ljudabsorberande kartong längs väggen.

    Bomull av glasfiber och andra ljudabsorberande material på kartongen, och spika sedan fast kartongen på väggen bakom den konstanta mätboxen för temperatur och fuktighet (kompressorsidan).Kartongen är tio cm-20 cm större än baksidan av provrutan för konstant temperatur och fuktighet.Kan.

  5. Bekräfta om kompressorn krånglar.Exploatering 12288.

    Bullret minskar inte när man trycker på toppen av kompressorn för hand.Vanligtvis är luftgapet mellan kolven och cylindern inuti kompressorn för stort för att orsaka buller.För närvarande bör kompressorn ersättas.När dörren till provningsrutan för konstant temperatur och fuktighet inte öppnas är den dessutom ungefär tre meter från provningsrutan för konstant temperatur och fuktighet.Det är uppenbart att du kan höra det kokande ljudet eller intervallet " Ljud av chicking " som är ett fel på kyl- och gasledningen och bör repareras av fackmän.Exploatering 12288.

  6.   Tryck på tuben för att svänga med ett gummiblock.

    Om provningsrutan för konstant temperatur och fuktighet är bullrig under användningen kan du ta de förbrukade cykeldäcken och skära dem i en cirkel med en diameter av 30 mm.Skär ut ett runt hål med ungefär fem mm i mitten, och skär sedan ut från utsidan till mitten för att underlätta att gummit fästs vid röret.När kompressorn i den konstanta temperatur- och fuktighetsprovkammaren fungerar, vidrör röret med handen.Alla rör med skakningar kan täckas med flera gummiblock.En konstant temperatur- och fuktighetsprovningskammare behöver 10-20 delar, och ljudet kommer omedelbart att sjunka.Detta beror på att gummiblocket undertrycker " resonans " som inträffar när tuben oscillerar.Exploatering 12288.

  7.   Placera inte spillror på toppen av den konstanta temperatur- och fuktighetsprovrutan för att undvika resonans och buller.



 

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Business Department

Företagets telefon: +86 13717173764

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13712847488

Hemsida: runzhi.sweb2b.com

Adress: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top