Röda ljus-terapeutiska LED-lampor med ursprung i rymden visar nu sina färdigheter på skönhetsmarknaden

Utgivningsdatum:2020-10-19

Förutom att de används i sensorer kan LED-lampor med rött ljus också användas vid medicinsk behandling. Under de senaste åren har mycket rött ljus och nästan infraröda LED-behandlingsinstrument dykt upp och hävdar att LED-lampor kan användas för att uppnå vackra effekter. Det finns inte bara specialiserade skönhetskliniker utan också köpa en hembehandlingsanordning för användning.   Och Asien är en viktig marknad för skönhetsutrustning med en femårs sammansatt tillväxt på upp till 20%.


Röd LED-belysning var ursprungligen inte för skönhetsändamål. Den härstammar från forskning utförd av NASA och Wisconsin Center for Space Automation and Robotics (WCSAR). Man hoppas att växter kan odlas i trånga utrymmen som rymdfärjan och den internationella rymdstationen. Upprätthålla näringsbalansen för flygpersonal.


Vid den tiden fann forskningen att våglängden hos rött ljus LED kan främja växttillväxt och fotosyntes och främja cellmetabolism. Efter att ha bekräftat att den röda lampan kan användas som växttillväxtlampa, flyttas forskningsriktningen gradvis till om den kan användas för medicinsk behandling.

 

Eftersom celler behöver gravitation för att stimulera tillväxt är det svårt för människor att läka sår i mikrogravitation eller övergravitation. NASA hoppas kunna använda röda lysdioder för att lindra muskelatrofi hos astronauter och påskynda deras sårläkning.

 

Studier har visat att röda LED-spektra med våglängder på 680 nm och 730 nm och nästan infraröda LED-lampor vid 880 nm för att få en bra återhämtningseffekt på huden. Dessa tekniker kan användas både i astronauter och patienter med diabetessår eller svåra brännskador.   Forskning har också visat att infraröda LED-lampor också kan användas för att lindra smärtan vid kemoterapi och strålbehandling.

 

Med teknikutvecklingen och sänkningen av LED-priser dyker lampor gradvis upp på marknaden för att behandla akne, eliminera rynkor eller lindra muskelsår. Röda lysdioder kan tränga in i huden i cirka 1 till 2 mm, vilket kan stimulera huden att producera kollagen eller elasticitet. Protein påskyndar sårläkning och minskar fläckar.   Den nästan infraröda lysdioden används för att främja ämnesomsättningen och har en bra funktion för att förhindra åldrande.

PAR38_red_therapy (60).jpg


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Jobbtitel: email:marketing(at) reddotled.

Avdelning: sales

Företagets telefon: +86 0755-27802682

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: 18902854815

Hemsida: reddoled.sweb2b.com

Adress: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top