Råvaror skyrocket! Nedströmsfabriker desperat för att hålla vinsten

Utgivningsdatum:2021-06-28

"copper steg med 38%, plast med 35%, aluminium med 37%, järn med 30%, glas med 30%, zinklegering med 48% och rostfritt stål med 45%!" na Fabriksägaren sade i ett inlägg.


lightnu är det största problemet för fabriksägare: är priserna på produkter som stiger tillsammans med råvaror? Eller skulle du hellre förlora pengar än att höja priserna?


some människor tror att om priset på råvaror stiger, kommer produkternanaturligtvis att stiga.

some människor tror också att råvaror är belägna i Den uppströms industrikedjan, som är monopolistisk konkurrens och kan öka priserna. Nedströms industrikedjan är full konkurrens och överdriven konkurrens. Den som ökar priset först kommer att dö, och ökningen är att skicka kunder till andra.


"Poolen på plast har stigit sedan början av året, och det kan ha ökat med cirka 30 år % jämfört med slutet av förra året. Det finns många typer av plast, och varje material har stigit i varierande grad."Mr. Zhou av ett plastprodukter företag skrev väga


tak PC-plastmaterial Som ett exempel utfärdade Mr. Zhou en Dokument som säger attnär han frågade priset för ett år sedan var priset 21 000/ton, och priset hade stigit till 24 000/ton efternästa år. Den 26 februari har dess offert ökat till 26 000/ton.

in Andra ord har dennuvarande ökningen av denna typ av råvarornått cirka 23,8%, vilket liknar ökningen i Nymex råolja de senaste två månaderna .


mr. Zhous Upstream leverantör är ett polymermaterialföretag, och dess ansvarig, säger Li, sade: \"När jag kom tillbaka för att börja bygga efter året fann jag att den har stigit. Ökningen är ganska stark. Olika plastmaterial har stigit med cirka 3000-6000 yuan/ton. Vissa har stigit med mer än 30%."

the fabriken står inför flera-Choice frågor: är produktprisökningen? Underhålla gamla kunder med förlust?

.fter Priset på råvaror har stigit, det största problemet som fabriksägare står inför är: ökar produktpriset med priset på råvaror? Fortfarande inte ökar priset?

-some människor tror att som priset på råvaror stiger, kommer produkternanaturligtvis att stiga, så det är rimligt att återställa produktpriser baserat på ökningen av råvaror.

SOME Människor också Tro att råvaror ligger i den uppströms industrikedjan, vilket är monopolistisk konkurrens och kan öka priserna. Nedströms industrikedjan är full konkurrens och överdriven konkurrens. Den som ökar priset först kommer att dö, och ökningen är att skicka kunder till andra.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Shengyuanxin Industrial Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top