Professionell tillverkning av inläggssulor, Qiyuan är värt ditt förtroende!

Utgivningsdatum:2020-08-11

Företags FRANS35.39.s viktigaste produkter: alla typer av högfärdiga sulor, funktionssulor, enkelsäckarPu.eva.tpe,gel.puInsulor, märkesulor, fotsulor osv., endast inriktade sig på tillverkning av sulor!

Professionell utveckling och produktion av hållbart grönt PU-skum, funktionellt minnesskum, patenterad polyliter-elastisk bomull, polymer latex, företaget fokuserar också på utveckling och produktion av EVA, PU, latex, TPE, PORON, polylit 174; sulor, hålfotsulor, anpassade innersulor, förhöjda sulor, högteknologiska sulor.produkter för fothälsa och medicinska förnödenheter för säkerhet.
Företaget har avancerad produktionsutrustning och laboratorium, R & Amp; D-center, 3D-skanning och utskriftsinsula, och årtionden av professionell grupp.


Vi har framgångsrikt samarbetat med världsberömda märken i många år.
Hittills har företaget producerat mer än 200-miljoner skivor med en kapacitet av 28-miljoner par/år, som tjänar mer än 150-länder i världen.



Företaget har godkänt ISO-kvalitetsstyrningssystemet, BSCI-certifiering och GRS-certifiering och har ett antal varumärkespatent, uppfinningar och Gamma Design och annan teknik för immateriell äganderätt.


Insinuerliga egenskaper:
Idrottsula är ett slags skomaterialprodukt med unika egenskaper när det gäller elasticitet, svettabsorption, chockabsorption, komfort osv., som lämpar sig bättre för de fysiska egenskaperna hos skomaterialet som används i sportskor.När människor motionerar, görs de all a genom fotens kraft, så det finns en relativt stor mängd slagkraft som är koncentrerad till foten. Dessutom kommer foten att producera mycket svett, föda upp fotbakterier, vilket minskar komforten i fotmiljön.De flesta sportskor har samma egenskaper som chockabsorption och hög elasticitet, men det är inte särskilt vetenskapligt att bara förlita sig på sulan för att förbättra sportbekvämligheten.Detta ger problemet med insolv-bearbetningsbältet, chockabsorptionen kan inte påverka elasticiteten, såsom minnes- och bomullschockabsorberande material kan uppenbarligen inte uppfylla sådana krav. Vid materialurval, genom provning av olika material.


20200416153608_1024.jpg

20200416153608_7576_副本.png

20200417162600_3934_副本.jpg

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan qiyuan sports technology co.,ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top