Potentiella säkerhetsrisker för laddning avnya energierelektriska fordon

Utgivningsdatum:2023-05-12

ding avladdningsprocessen förnya energibilar, på grund av den stora laddningsströmmen, särskiltnärladdningsströmmen är stor, kommer temperaturen påladdningpistolen att stiga och skalet påladdningn Pistolen kommer att expandera på grund av värme, vilket gör det svårt att ta bortcharging-pistolen fråncharging-uttaget efter laddning. Det kommer också att finnas säkerhetsrisker. 

atnuvarande,

chargingvapen är utrustade med ett temperaturdetekteringssystem, och temperatursensorn spelar en mycketimportantroll. Egenskaperna hos temperatursensorn används för att ställa in temperaturvärdet och därigenom kontrollera temperaturen påladdningspistolen. Temperatursensorn i pistolenmonitorstemperaturen på pistolpluggenladdningoch styrkortet. Plugtemperatursensorn övervakar pluggen och uttagets temperaturstatus i-tiden. Moderkortets temperatursensor övervakartemperaturformenför huvudkontrollen i verkligtime.När laddningstemperaturennår den förinställda temperaturen, kommer temperaturkontrollsystemet förladdning-pistol kommer att startaautomatiskt börja till att börja till Minskaladdning-kraften och begränsa temperaturökningen. Om temperaturen fortsätter att stiga ochnår den förinställda temperaturen igen, kommer temperaturkontrollsystemet automatiskt att avbryta strömmen och stoppa laddningen.

Efter att temperaturen sjunker kan

laddning-systemet starta om. Förhindra säkerhetsrisker såsom spontan förbränning eller uttagsmältning på grund av höga temperaturer under laddning.guangdong xinshiheng har utvecklat och producerat termistorer för 21yar, med mycket automatiserad produktion, hög produktionskapacitet, hög stabilitet, \GOODkvalitet och ett lågt pris!

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • GUANGDONG XINSHIHENG TECHNOLOGY CO.,LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top