PVC: Varaktigt stöd för PVC-marknaden är nu "linjär\ pull up

Utgivningsdatum:2020-11-27

 

  Den senaste tidens inhemska marknadspriser på PVC fortsätter att stiga, sedan oktober gick priset på den inhemska PVC-marknaden upp, kan man säga att " linjär " Dra upp situationen. Enligt uppgifter från övervakningen av Zhongyu-informationen steg marknadspriset på kalciumkarbid PVC i östra Kina till 7,700 yuan/ton, 15% högre än priset i början av oktober, och marknadspriset på eten PVC steg till 8,100 yuan/ton, 16% högre än priset i början av oktober. Zhongyu Information Analys anser att de viktigaste faktorerna för den senaste prisökningen på PVC i Kina är de stigande råvarupriserna, bristen på tillgång till marknaden och stödet till den allmänna marknadsspekulationen.

 

  Råvaruaspekter: Sedan oktober har även det inhemska priset på kalciumkarbid visat sig vara konstant högre, och i regionen i södra Mongoliet i Wuhai, WuMeng har olika nivåer av strömavbrott mot kalciumkarbidkraft lett till en minskning av det totala utbudet, plus underhåll av delar av formen av en komplett uppsättning PVC-anläggningar, under påverkan av utanför EU.När det gäller att minska volymerna och en rad faktorer har priset på kalciumkarbid ökat sedan oktober fram till 27%, enligt uppgifterna från övervakningen av zhongyu visar det att priserna på hushållskalciumkarbid från och med november 17 har ökat sedan 2019-höjningarna. På grund av den kontinuerliga ökningen av råvarupriserna fortsätter produktionskostnaden för PVC att öka, så priset förefaller också vara en synkron ökning.

 

  På utbudssidan: På grund av den senaste produktionsminskningen eller stängningen av PVC-utrustning i Förenta staterna, Europa, Sydkorea och andra länder på grund av force majeure och felfunktioner har försörjningsklyftan på den internationella marknaden uppstått, vilket har lett till den ökande trenden för inhemska PVC-tillverkares exportorder. När det gäller den inhemska marknaden rapporteras det att den nuvarande tillverkningshastigheten för PVC-företag är ungefär 78%, men på grund av beställningarna före försäljningen har inte slutförts, vissa företag har vänt sig till begränsade beställningar, och den totala bristen på marknaden ökar ständigt.

 

  Krav: traditionell efterfrågesäsong " gyllene nio silver tio " startar produkter i senare led i PVC-industrin, i kombination med en liten falsk tio efter det att man har öppnat reservationsstödet i senare led i förädlingskedjan, men när vädret blir kallt blir fastighetsindustrin gradvis blek, och PVC-rörindustrin inleds eller nedströms kommer att framstå som en gradvis nedåtgående trend, i kombination med att PVC-priserna stiger,Material resistens i senare led ökar till ett högt pris.

 

  Sammanfattningsvis, för närvarande har den inhemska PVC-marknaden en stark brist på råvarupriser på spotmarknaden, kraftiga terminsskador på disk osv. Med stöd av goda nyheter prioriteras den kortfristiga utvecklingen på marknaden som helhet eller upprätthållandet av en hög och volatil slutbehandling, men med en gradvis lätthet på den utländska utbudssidan.Priserna på PVC fortsätter att stärka kraften eller kommer att kollapsa, marknads transaktionscentrum eller har potential att försvagas.





Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Zhimian Plastic Materials Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Zhimian Plastic Materials Co., Ltd.

Företagets telefon: 0769-89861818

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86-13696233968

Hemsida: zhimianplastic.sweb2b.com

Adress: First Floor, No. 2, Lane 6, Ruilong Road, Qiantou, Dongcheng District, Dongguan city, Guangdong Pro., China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top