Driftläge och egenskaper hos speciell manipulator för formsprutningsmaskin

Utgivningsdatum:2020-08-07

Den särskilda manipulatorn för sprutgjutning är den viktigaste delen av det moderna plastfabriksföretaget för att utföra den mekaniska generationen, och även symbolen för den tid då företagsinnovationen kommer in i den intelligenta mekaniska automatiseringen. Även om den speciella manipulatorn för injicering kan formblåsaren bara genomföra en del grundläggande manövrering av våra händer, men dess inre struktur är mycket komplicerad och det tekniska innehållet är mycket högt. Låt nu ribo automatik för dig att utveckla den maskinella special manipulator operationsbana av vilken typ. Vilka är de olika sätten att arbeta och särskilja?

1.Den överbryggande typen

Denna rörelse av manipulator armar med endast linjär rörelse längs de tre ortogonala aktivitetskoordinaterna, nämligen armarna precis som den elastiska lyftningen och den rörliga sporten, dess storlek på grafiken är så ett rektangulärt plan i en rak linje eller en kuboid.Den här typen av manipulator- layout är kort, intuitiv är stark, lätt att avsluta är noggrannheten i efterfrågan, men den upptar en stor rumslig orientering av motsvarande arbete i mindre skala.

2.Den omvända transformeringen

Denna rörelsetyp av injektionsmanipulator, dess armar är horisontell inversion av denna aktivitet, aktiviteten och elasticiteten och lyfter arm två rörelser kombinerade till en hel omvänt transformering av manipulatorn.Dess rörelsegrafik beroende på aktiviteten i olika skala kan vara en cirkulär bågkurva, ett fläktformade plan, en cylinder och en ihålig cylinderstorlek.Dess egenskaper sammanfattas som rund, karakteristisk rörelse för inversion, så för bekvämlighet kallas omvänd omvandling.

Anti- transformering och direkt överföringshanterare, rätta sig efter fördelarna med mer intuitiv, tillsammans upptar ett mindre utrymme, mer kompakt layout, arbetsskalan används mer allmänt för närvarande. Denna typ av manipulator kan dock vanligtvis inte få de ovan nämnda markdelarna på grund av kraven i lyftlayouten.

3.The pitch

Denna rörelse av manipulator s in armnivå utöver inversionen av aktiviteten, har också armen som kastar denna aktivitet, aktiviteten och bildar en bra manipulator med armelastisk rörlighetstyp, dess rörelseskaliga grafik som en ihålig bollrörelse i pitchen, för bekvämlighets- och 39.Vanligen har bara armkastningen utan vapentyp omvänd rörelse för manipulatorn kallas för kastningen, på grund av dess utformning och inställning.

Jämfört med den omvända omvandlingen kan kastmanipulatorn expandera arbetsskalan och sträcka armen till marken för att avsluta uppdraget att erhålla arbetsstycket från marken under förutsättning att den har samma storlek. Det är stökigt. Armen har två omvända rörelser, vilket gör att armen och armen&35.39:s ändorienteringsfel expanderar när armen expanderar.

Typ 4.Flexion och utvidgning

Denna typ av rörelse av manipulatorn, armen har den stora armen och underarmen två delar, förutom den stora armen med horisontell reversering och kastning, underarmen i förhållande till den stora armen och en kaströrelse. Ur formen spänner underarmen och sträcker sig i förhållande till överarmen.Enligt den här funktionen kallas underarmen böjlig och utsträckt typ, och dess rörelseskalkyl är en sfär.

Den har en utformning som är mer lik den för de mänskliga övre extremiteterna, och kan få arbetsstycket inom sfärskalan med den maximala längden på armen som radie, med stor flexibilitet. Jämfört med andra typer upptar det minsta utrymmet, har den största arbetsskalan och kan kringgå hindren för att få tag i arbetsstycket. Men dess rörelseintuition är värre. Armens främre azimut bestäms av några få hörn, så för att nå högre azimut precision, speciell manipulator för att tillverka maskiner.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top