Krav på tillfälle för att bära tillbehör

Utgivningsdatum:2020-05-19

I sociala aktiviteter bör människor inte bara uppmärksamma valet av kläder, utan också bära ringar, örhängen, halsband, broscher och andra tillbehör enligt olika tillfälles krav.

I allmänhet bärs bara ringar i vänster hand, och det är bättre att endast bära en ring, högst två ringar. När du bär två ringar kan de bäras på två fingrar som är anslutna till vänster hand eller på fingrarna som motsvarar två händer. Ringkläder kan sägas uttrycka ett tyst språk, vilket ofta föreslår bärarens äktenskap och kompisval. Att bära ringen på långfingret indikerar att du har en älskare och är kär; bära den på ringfingret indikerar att du är förlovad eller gift; bära den på lilla fingret indikerar att du är ett celibat; om du bär ringen på pekfingret indikerar det att du inte har någon make eller föreslår. Det är inte tillrådligt för vissa människor att visa upp sin rikedom genom att bära flera ringar på sina händer.

Örhängen är de viktigaste smycken för kvinnor, vars användningsgrad bara är ringa. Örhängen bör väljas utifrån ansiktet. Till exempel är det inte lämpligt att bära runda örhängen på en rund ansikte, eftersom den lilla cirkeln av örhängen och den stora cirkeln i ansiktet är kombinerade tillsammans, vilket kommer att stärka signalen till " runda " ; det är inte heller lämpligt att bära runda och fyrkantiga örhängen på en kvadratisk yta, eftersom de runda och fyrkantiga är intill varandra, däremot är fyrkanten mer kvadratisk och rundan är mer rund.

Halsband är också en av de främsta smycken som kvinnor föredrar. Det kan delas in i två serier: metallhalsband och smyckenhalsband. Halsbandet ska bäras i harmoni med din ålder och kroppsform. Till exempel bär kvinnor med långa och tunna halsar silkliknande kedjor, som är mer utsökta och vackra; hästskipskedjorna är tjocka och mogna, vilket passar äldre kvinnor. Att bära ett halsband ska också motsvara kläder. Till exempel, när du bär mjuka och eleganta sidenklänningar, är det tillrådligt att bära känsliga och delikata halsband för att göra dem charmiga; När du bär kläder i svartvitt eller vanlig färg rekommenderas det att bära ljusa halsband. På detta sätt, under smycken, kan klädernas färg vara rik och aktiv.

Dessutom kan broschyr och näsduk också användas som ornament. De matchar kläder, som inte bara har skönheten att jämföra, utan också skönheten i samordning, vilket gör att folk verkar mer elegant.



Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Gongyi Hardware Accessories Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Gongyi Hardware Accessories Co., Ltd

Jobbtitel: business manager

Avdelning: Business unit

Företagets telefon: +86 0769-85308982

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 18666391571

Hemsida: gyjewelry.sweb2b.com

Adress: Block B, No.19, Shayong Road, Shatou community south, Chang\'an Town, Dongguan City, Guangdong Province, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top