Anmärkningar till maskmaskinen!!!

Utgivningsdatum:2020-08-10

Var snäll och öppna inte den elektriska lådan och ultraljudssystemet för maskmaskinen för icke-professionella eller underhållspersonal!Lufttrycket från maskmaskinen måste vara runt 05P-06P, snälla arbeta inte under och ovanför lufttrycket!  

c0c00c2181ccaaed3060c2ee6afb2fe.jpg 81c7414eaa6445f20e2eff42ffa1de1.jpg


Under maskmaskinens drift, rör inte de elektriska komponenterna, såsom den ultraljuds elektriska lådan, vibratorn (med hög spänning, lossa först vid demontering), svetshuvudet osv..!När masken fungerar, rör inte de rörliga mekaniska delarna, bladen, saxarna, luftcylindrarna osv. för att undvika olyckor!  


Efter att ha ersatt tillbehören för ultraljudssystemet måste maskmaskinen först upptäcka och justera ultraljudsfrekvensen innan den kan aktiveras och köras!Annars kommer det att skada ultraljudssystemet och svetshuvudet!Kontrollera spännvidden av bälten och kedjor en gång i veckan.Smörjoljan bör bytas regelbundet för delar som kedjeplattor!

一拖一.jpg

  Varje dag börjar man med att kontrollera luftens och utrustningens tillstånd, sedan slår man på huvudkraften, följt av ultraljudssystemet.När ni stänger av, stäng av ultraljudssystemet först och stäng av huvudströmmen!


Under de senaste åren har den inhemska tekniken utvecklats snabbt, vilket garanterar att förpackningar är korrekta och säkra.Användningen av teknik i maskeringsmaskiner har varit mycket omfattande, och många maskeringsmaskiner har lagt till denna nya funktion på grundval av kemi, för att inse att maskinen kan utföra produkten på egen hand för att exakt fastställa produktens vikt.En till två maskeringsmaskin tillför också teknik till den ursprungliga tekniken, men till skillnad från andra maskeringsmaskiner har denna teknik förnyats ytterligare.  


När maskeringsmaskinen en till två vinner tävlingen, kommer maskmaskinen en till två bara att användas.Att bli populär oavsett vilken aspekt, den nuvarande sociala utvecklingen av maskeringsmaskiner skiljer sig från det förflutna, och människors och djurs takt&D.39.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.

Jobbtitel: Members of Foreign Trade

Avdelning: Ministry of Foreign Trade

Företagets telefon: +86-0371-53311283

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 18300627768 /18537156592

Hemsida: maechn.sweb2b.com

Adress: 58 Second Street, Economic and Technological Development Zone, Zhengzhou, Henan Province,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top