Ny produktionslinjeuppsättning

Utgivningsdatum:2019-12-17

Vi är mycket stolta över att kunna sätta in vår nya produktionslinje i början av mars. Detta är den femte raden i vår fabrik. Vi hoppas kunna dela denna fantastiska nyhet med våra köpare. Från år 2018 var vår kapacitet svårt att möta köparnas ökande kvantitet, så vi beslutade att lägga till ytterligare en produktionslinje för att fånga transporter.


Värmeförseglingsmaskinerna var helt nya för att undvika uppvärmningstemperaturen instabil vilket kan leda till att svetsdelar lätt rivs av. Se vår nya värmeförseglingsmaskin i bälgbild:

Eftersom vi har utökat arbetsytan är den största tarpbredden som vår nya linje kan göra cirka 50 meter. Så jag tror att vi kan möta alla storlekar som våra köpare begär.


Vi ställer nu in två kompetenta arbetare i varje process. Från värmeförsegling till paket finns totalt 92 yrkesarbetare som kan vägleda nya arbetare.  

new heat sealing.jpg

Under tiden kommer nya arbetare att göra massproduktionen två till tre veckor för produktion och säkerhetsutbildning. Fram till nu kan vi se till att produktionshastigheten kanske är något lägre än tidigare linjer, men kvaliteten kan garanteras definitivt.

 

Vi är säkra på att kapaciteten för ny linje kommer att förbättras mycket inom en månad. Med ökad kapacitet och sjunkande kostnader tror vi att vårt nya pris kommer att vara mycket mer konkurrenskraftigt än tidigare.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Qingdao Shihong Industry Co.,Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top