Mask maskin felsökning färdigheter

Utgivningsdatum:2020-08-13

Mask maskin felsökning färdigheter
Slå på startbrytaren och strömbrytaren och strömbrytarens inbyggda lampa är på. Justera lufttrycket. Lufttrycksventilen är under arbetsbänken. Öppna dörren till utrustningen för att se lufttrycksventilen. Justera trycket enligt den faktiska situationen.
Maskmaskin är ett flerskikts non-woven tyg genom varmpressning, vikning, ultraljudssvetsning, avfallsskärning, öronbältessvetssvetsning och andra processer för att producera olika masker med viss filtreringsprestanda. Maskutrustningen är inte en enda maskin, den behöver samarbete med flera maskiner för att slutföra olika processer.


Den automatiska inre öronmasken använder ultraljudssvetsmetod. När masken flyttas till bearbetningsläget kan den användas för att svetsa inre öronmask. Ultraljudvågen genereras automatiskt, vilket bildar mikroamplitud och högfrekvensvibration på öronbandet, och omvandlar den omedelbart till värme, smälter material som ska bearbetas, och slutligen får öronbandet att fastna eller inbäddas permanent i maskkroppens inre sida. Det är den sista bearbetningsprocessen för tillverkning av inre öronband. Endast en operatör krävs för att placera maskkroppen bit för bit i maskskivan, och uppföljningsåtgärden slutförs av utrustningen Standby automatisk drift.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top