Tillverkar komplexa komponenter genom CNC -bearbetning

Utgivningsdatum:2023-04-08

CNC -bearbetning används ofta i tillverkning av komplexa form, komponenter med hög precision. Bearbetningslistan av CNC inkluderar:

1. Befogningsbearbetning (falltillbehör)

enclosure har vanligtvis många håligheter inuti, som är utformad som behållare för att bära komplexa komponenter i industrin som bilindustrin och luftfartsindustrin. Bilmotorcylinder, växellåda, maskinverktygets huvudaxelbox, dieselmotorcylinder, växellpumpskal, ärnågra representanter för kapsling.


2. Delar med komplexa böjda ytor

as vikten eller andra speciella krav, för vissa branscher, deras designer dedikerade till att göra sin produkt liten och delikat, som komponenterna vanligtvis kommer ut med komplexa böjda ytor. Dessa ytor skulle vara svåra att bearbeta tidigare, mennu är de enkla att uppnå med CNC -teknik.


3. Oregelbundna formdelar

irregular formdel kombinerar alltid de flesta punkt, linje, multi

station mixing bearbetning. För denna typ av delar visar CNC -bearbetning sina stora fördelar.-


4. Prototypprov

we kan tillverka inte bara stora volym anpassade delar av CNC -bearbetning utan också små volym- eller prototypprov. Fördelar med CNC -bearbetning, vi kan få ett riktigt prototypprov för att verifiera designen.


factors björnar på kostnaden för cnc -delarare du letar efter cnc bearbetningsföretag för att tillverka din del? Uppskattar du kostnaden för dina delar? Tänker du på sättet att minska CNC -bearbetningskostnaden? Här kommer vi att prata om de fyra faktorerna som har kostnaden för CNC -delar.

1. Behållningstid:

bearbetningstid är ofta den huvudsakliga kostnadsdrivrutinen i CNC -bearbetningstjänsten. Vanligtvis ger den längre bearbetningstiden vanligtvis högre tillverkningskostnader.

2. Krävde kvantitet:

Volymen betydande björnar på delkostnaderna. Ju mer volym är en möjlighet att sänka enhetspriset.

3. Materialkostnad:

valet av bulkmaterial påverkar i hög grad den totala delkostnaden. Optimering av din design, medan du väljer det bästa ekonomimaterialet utan att påverka produkten39; s -applikationen, är detta en bra lösning för att sänka kostnaderna.. Andra tillverkningskostnader:

Om din del har speciella krav såsom tät tolerans, höga glansiga, tunna väggar osv, kommer alla dessa att förbättra bearbetningssvårigheterna, vilket leder till de högre CNC -bearbetningskostnaderna.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top