Introduktion av hydrauliskt gångjärn

Utgivningsdatum:2023-01-31

hydrauliskt gångjärn, även känt som dämpande gångjärn, är ett slags gångjärn. Denna typ av gångjärn används främst för dörranslutningen av garderober, bokhyllor, golvskåp, TV -skåp, skåp, vinskåp, förvaringsskåp och andra möbler. Dess största funktion är:

1. Bra säkerhet: Inte lätt att klämma och skada människor

2. Dörren stängs mjukt: gångjärnet använder dämpande egenskaper hos vätska, och den förlitar sig på en varumärke-new -teknik för att anpassa sig till dörrens stängningshastighet. Dörren stängs långsamt av sig själv vid 60 ° för att minska slagkraften och bilda en bekväm effekt vid stängning. Även om du använder kraft för att stänga dörren stängs den försiktigt och säkerställer perfekt rörelse och tystnad.

3. Lång livslängd: Antalet öppning och stängning kannå mer än 50 000 gånger, och det kan motstå destruktivt tryck utan att förlora luft eller läckande olja. Även om det används länge behöver det inte upprätthållas.

it är det bästa valet om du vill hålla den varma och bekväma atmosfären hemma från att vara trasig! Attnotera att efter att ha använt det, säger många konsumenter att den hydrauliska funktionen snart kommer att försvinna. Priset på kuddens hydrauliska gångjärn är flera gånger dyrare. Det tog mindre ännågra månader att använda det och det skiljer sig inte från vanliga gångjärn. , Det är mycket sorgligt. I själva verket är det inte så att hydrauliska gångjärn är dåliga, men att det finns för många sämre produkter på marknaden. Här kommer jag att lära dignågra sätt att identifiera underlägsna produkter.

1. Utseende, produkterna som produceras av moget hantverk kommer att ägna mer uppmärksamhet åt utseendet, och linjerna och ytorna kommer att behandlas bättre. Förutom allmänna repor finns det inga djupa grävmärken. Detta är tekniska fördelar med kraftfulla tillverkare.

2. Skruvar: Generellt sett har gångjärnet med två skruvar. Använd en skruvmejsel för att justera de övre ochnedre justeringsskruvarna tre till fyra gånger med lite styrka, ta sedan bort skruvarna för att se om tänderna på gångjärnsarm är skadade, eftersom gångjärnsarm är gjord av järn. Den gjutna produkten är inte lika svår som skruven och den är lätt att bära. Om precisionen inte räcker under fabrikskoppningen är det lätt att glida eller inte kan skruvas. De främre och bakre justeringsskruvarna testas också som dessa.

3. Anti

rust, dess anti -nust -förmåga kan ses med saltspraytest. Generellt kommer Rust sällan att visas efter 48 timmar.

-4. Hastigheten för att stänga dörren är enhetlig. Var uppmärksam på om buffertens hydrauliska gångjärn öppnas och stängs. Om det finns ett konstigt ljud eller hastighetsskillnaden är för stor, var uppmärksam på det olika valet av hydrauliska cylindrar.-

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Qianbao Hardware Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top