Imponerad strömkatodisk skyddsteknik för djupt väl anodbädd

Utgivningsdatum:2021-06-07

the Deep Well Anode Ground Bed ligger på den plats däre Ytmotståndet är relativt hög och minskar med djupet. Denna installationsform är lämplig för lokalt katodiskt skydd i tätbefolkade områden och litet utrymme, liten spänningskon och ingen störning av yttre strukturer.

Djupbrunn anod jordbädd består av flera enskilda anoder kopplade parallellt, vilket är installerade i ett borehål med ett djup av 50-100m och en diameter av 0,3 m. Olika metoder kan användas för att borra hål och den vanliga"AIR-liftmetoden"har visat sig vara särskilt lämplig.

by testar dennaturliga korrosionspotentialen, kraft-off potential och mark potentiell gradient av begravd Metallkonstruktionernära den djupa anodbädden, det visas att de begravda metallkonstruktionernanära anodbrunnen har påverkats allvarligt, och det ärnödvändigt att styra den elektriska fältinterferensen som genereras av den djupa brunnsanodbrunnen och det elektriska trycket bör vara mindre än 500 Polarisationspotentialen hos anodpolarisationszonen som orsakas av påverkan av underjordiska metallkonstruktioner bör styras för att vara mindre än 100 mV.

~tillåtas det tillåtna området Anodpolarisationszonen kan elimineras genom att kraftigt öka den givna potentialen för strömförsörjning och koppla skyddsröret och anodpolarisationsområdet (eller mellan isolerande fläns) genom att ansluta dioden och 0,2
2 Ω Variabelt motstånd För att justera det variabla motståndet. Underhåll bör förbättra kvaliteten på anti
corrosion beläggning av underjordiska metallkonstruktioner och detekterar regelbundet röret till markpotential av anodområdet, ta reda på Fördelning av anodpolarisationsområde i stationen och styra interferenseffekten av djupa brunnanod.-
Pipeline antar imponerat strömkatodiskt skydd, vilket har egenskaperna hos hög tillförlitlighet, lång livslängd, justerbar utspänning och Nuvarande och enkelt underhåll. Anodbäddsäng, en viktig del av det imponerade strömsystemet, kan delas in i grunt begravd typ och djupt vältyp.

NAT Present, djupt väl anodkonstruktion utförs enligt ritningarna. I allmänhet är designen baserad på den lokala jordresistiviteten. Jordningsmotståndsvärdet för anodbäddsängen är inställd först, och sedan är ett visst djup utformat. Den förmonterade anoden används mestadels. Efter att anoden är installerad mäts anodmotorns jordningsmotstånd för att jämföra med designen.

the Mathematisk modell av katodiskt skyddssystem av djupbrunn anod till tankbotten är etablerad. Ett typiskt strömtäthetsfördelningsantaget används för att lösa skyddspotentialen, och skyddspotentialen hos tankbottenplattan som motsvarar olika begravd djup av djupbrunnsanod beräknas.


1. Relationskurvan mellan begravd djup av anod och skyddspotential kan delas upp i tre delar: När det begravda djupet är mindre än 15 m ökar skyddspotentialen kraftigt med ökningen av det begravda djupet; När det begravda djupet är större än 45m, minskar skyddspotentialen kraftigt med ökningen av det begravda djupet; När det begravda djupet är mellan 1545m minskar skyddspotentialen långsamt med ökningen av det begravda djupet.-

2. För enstaka tank och enkel djupt väl anod är det rimliga begravda djupet av djupbrunnsanod 2545m.-

3. Inverkan av det begravda djupet av anod i djupbrunn på skyddspotentialen hos dennärmaste positiva extremen är större än den för den mycket positiva extremen, och påverkan på tankcentralens skyddspotential är mellan detnära positiva extremt och långt Positiv extrem.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top