Imponeradnuvarande katodiskt skydd av cirkulerande vattenpump

Utgivningsdatum:2023-03-17

due till komplexiteten i strukturen, mångfalden av material och de hårda processförhållandena, korrosionsskyddet för den cirkulerande vattenpumpen är mycket svårare än den allmänna strukturen. Förnärvarande skyddas den inre väggen i cirkulerande vattenpump ofta genom beläggning och imponerad strömskatodisk skydd, och ytterväggen skyddas av beläggning och offeranodskatodiskt skydd. Väggen inkluderar huvudsakligen: pumpskal innervägg, pumpsaxel, styrande skovelkropp, impeller etc. På grund av det smala utrymmet i pumpkammaren och de utbytbara processparametrarna är det enkelt att installera anod och styra spänning och ström genom att använda beläggning och Imponeradnuvarande katodiskt skydd.

(1) DC Strömförsörjning: DC strömförsörjningsutrustning kan installeras i kontrollrummet eller utomhusnära pumphuset. Installationen ska uppfylla de relevanta kraven för elektrisk installation.

(2) Hjälpanod: Hjälpanoden kan installeras på dennedre flänsen reserverad på vattenpumpen genom bultfixering, och isoleringsmotståndet mellan isolen Hjälpanod och pumpkroppen ska vara1 m Ω. Anodkabeln ska fixeras och skadas under installationen. Anodkabeln går genom utloppshålet på pumpskyddet och är tätat med förpackning och kabeltätningsmedel. skruvar. Installationen ska vara fast utan vattenläckage, och elektrodkroppen eller kabeln ska isoleras från pumpkroppen (
1 m ω).
>(4) axel jordningsanordning innehåller två typer:

>

Installationen av ledande ring är vanligtvis tillverkad av mässing, som kan vara gjord av halvcirkelstoppled eller integrerad ringstruktur. Den ledande ringen är installerad på den övre förpackningen av pumpaxeln på avledningsarmbågen för att säkerställa att vattnet från förpackningen inte stänker på den ledande ringen.

installationen av kolborste vanligtvis antar koppargrafit borsta och dess prestanda och kvalitet ska uppfylla relevanta krav. Kolborsthållaren är fixerad på konsolen med kanalstål eller vinkelstål, och konsolen är fixerad på pumpkroppen för att säkerställa elektrisk anslutning.

(5) Katodens jordning och mätningsgrunning kräver fast svetsning och god konduktivitet.

(6) Ledningsledningarna för hjälpanod och referenselektrod som passerar genom utloppshålet på pumpskyddet är anslutna till bussterminalboxen, och sedan är ledningsledningarna för DC -strömförsörjningen är Ansluten till motsvarande terminaler för likströmsförsörjning.

(7) offeranoden i den aktuella skärmningsdelen är fixerad av bultar och offeranoden är installerad vid den position som anges i designen.


shandong Linyi Bosi Conductive Materials Co., Ltd. är en hög
tech -företag som specialiserat sig på produktion av MMO -flexibel anod, ledande polymerflexibel anod och titanbelagd anod, som huvudsakligen tillhandahåller katodisk skyddsteknologi, konstruktion, konstruktion design, installation och tekniska tjänster.

- tel:86 17568010262.0539

3712117.

+-

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top