Hur hittar man kinesiska anordningar för röd ljusterapi, fabrik, tillverkning och leverantör?

Utgivningsdatum:2020-08-25

När man letar efter en fabrik, börja med att söka igenom det minsta produktsortimentet för att hitta samma produkt eller den som ligger närmast den produkt som används för behandling med rött ljus.Om intervallet inte hittas, expandera intervallet för att hitta kategorin.

Jag behöver till exempel en röd lamp a tillverkad i Kina.Det första jag söker är en röd lamp a tillverkad i Kina.Om jag kan och inte hittar den, letar jag efter en röd lamp a tillverkad i Kina.Om jag kan och inte kan hitta den, letar jag efter en röd lamp a för ljusbehandling, expanderar sedan behandlingen med röt t ljus, och så vidare.

Detsamma gäller för kinesiska tillverkare, som kan hitta kostnadseffektiva tillverkare baserade på sina produktnamn, eller för vissa typer av produkter.


Se till att gå direkt till tillverkaren, inte till Trading Company; handelsföretaget kan vara personligt, inte har någon kostnadsfördel, inte känner till produktdetaljerna, det är svårt att spåra fel.

Från fabrikens adress och fabriksbilder kan man se om det är en fabrik eller ett Trading Company: Om adressen är den största byggnaden av handelsföretagen, om det är industriparken är nästan all a fabriker.

Skriv in företagets namn eller industrinyckelord och Shenzhen-området i Google. Eftersom de flesta av Kinas och_.39.s berömda LED-fabriker ligger i Shenzhen, provinsen Guangdong.

Titta sedan på resultaten av Googles sidvisning, vrid några sidor för att se, den första sidan är inte nödvändigtvis den bästa, kanske raden AD upp.

Alla bra företag har korta webbadresser.Om ALIBABA, Amazon, och med andra ord, i princip inte är rätt företagsadress, utan plattformens adress.


Om det är ett stort företag eller ett stort företag är webbplatsen i allmänhet lätt att hitta och har en viss relevans.Öppna den och kolla in platsen.

Om produktionen är grov, har innehållet inte updaten ochා101;, informationsmaterialet är mycket litet, det är i princip den falska webbplatsen.Riktiga webbplatser tenderar att se enkla och lätta att förstå, med aktuellt innehåll.

Produktinformation och information om oss finns i överflöd och är detaljerad.Var kapabel att snabbt hitta telefon, e-post och adress från kontakter.

Efter att ha hittat platsen, om du har frågor om huruvida du söker rätt plats, kan du ringa det telefonnummer som tillhandahålls på webbplatsen för att fråga och sedan se skillnaden.


På den korrekta webbplatsen kan du kalla fabriken och.39.s International Trade Department eller Export Department Number och kontaktperson, endast fabriken och#39;exportavdelningen, inte dess försäljningsbolag eller kontor.

För att hitta stora företag, så stora som möjligt, formella, produktsäkerhet, måste varje webbadress öppnas för att se, jämföra fabriken är sann och ha styrka.


Kontakta oss.

E-post:   Försäljning(at)Reddotled.com    

WhatsApp:   +86 18902854815





certificate.png

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Jobbtitel: email:marketing(at) reddotled.

Avdelning: sales

Företagets telefon: +86 0755-27802682

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: 18902854815

Hemsida: reddoled.sweb2b.com

Adress: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top