Hur man tar hand om smycken

Utgivningsdatum:2020-07-16

Är du rädd för att oavsiktligt skada eller smutsa ner dina favoritsmycken?Alla har den där speciella smyckena som de vill behålla i all evighet.Det kan vara en dyr gåva, en sentimental del eller halsbandet som de behåller vid speciella tillfällen.(Bildkredit:   Apostolos Vamvouras   Osplash!

De flesta smycken kan dock brytas sönder eller svärtas ned med tiden om de inte är väl omhändertagna.Till exempel är vissa bestruket silver och guldmynt så sköra att de förlorar sin färg genom oxidering.Andra som halsband brukar trassla till sig, brytas upp eller missfärgas.Ännu värre är att man kan förlora ett känsligt föremål som hängsmyckena eller fästade ädelstenar.

Hur skyddar du dina dyrbara smycken?Här är fem praktiska tips för er som delas av juvelerare

Bär dem säkert

Som tumregel borde du bära dina smycken efter att ha klätt på dig och tagit av dem strax innan du klädde av dig.Du vill inte att ditt dyrbara halsband eller örhänge ska fastna i din klänning.Det är ofattbart hur många människor som bryter eller dro&dre-35.112; deras smycken när de klär av sig efter en lång dag på jobbet eller från en natt ut.

Lagra dem ordentligt

Ha aldrig metallföremål i en öppen garderob, i handväskan eller en låda som tillåter fukt inuti.Istället borde du hitta en vattentät smyckeskrin eller låda och låsa in dem.Du kan lägga lite krita eller kisel i lådan för att bli av med fångad fukt.Detta kommer att hålla metallbitarna från oxidering och missfärgning över tiden.Fundera också på att få in antilackpapper och slå in de mest värdefulla bitarna innan de lagras.

På lager bör alla smycken som du reser med eller bär i din handväska förvaras i ett separat fack från slipande material eller lotioner och andra hudprodukter.Om din väska har fack, så kommer en påse a t t vara till nytta.Köp en påse till era mest värdefulla smycken, t.ex.   Smycken av silver Och bär den när du är på väg.

Lotion och andra kemiska produkter

Vissa lotions- och hudprodukter kan svärta ner designade silversmycken.Till exempel kan sura lotioner och hårprodukter fräta metallbitar av silver eller vara belagda med guld.Om du kan undvika lotion och andra hudprodukter/hårprodukter, se till a t t du rengör dina smycken med en torr mikrofiberduk när du tar bort dem för förvaring.

Fortfarande på skincare och hårprodukter rekommenderas du att bära dina smycken när du är klar med sminkning, hud och hårprodukter.Det hindrar för mycket produkter från att komma på smycken och göra dem oljiga eller fuktiga.

Ta bort dem medan de är engagerade i fysisk aktivitet

Så många människor förstör, förlorar eller bryter sina smycken att de glömmer att ta bort dem när de tränar.All verksamhet som inbegriper snabba kroppsrörelser som löpning, bergsklättring, vandring osv. bör utföras utan smycken på kroppen.Samtidigt bör man 8217inte diska, tvätta eller laga mat med smycken kvar på kroppen.

Städa dem ordentligt

Att använda fel rengöringsmedel på smyckena kan sluta med att förstöra det eller svärta ner dess naturliga utseende.En del använder vinäger, diskmedel och andra produkter för att tvätta sina smycken.Det är dock viktigt att kontrollera vilken produkt som fungerar med vilken och hur varje del ska rengöras och torkas.

Som ett alternativ kan du ta dina smycken till ett lokalt städföretag om du är osäker på vilka agenter eller metoder du kan använda för att rengöra dem.Professionella juvelerare använder en rad penslar, putstrasor, ångrengöringsmedel och ultraljudsmedel beroende på typen av metall eller ädelsten på era smycken.

På det hela taget ska du alltid vara försiktig med hur du hanterar   dyrbara smycken   Ända sen du köpte dem till när du hade dem på dig och förvarade dem.Vissa bitar är för värdefulla för att gå förlorade eller förstöras.Dessa praktiska tips kommer att vara användbara om du är intresserad av att hålla dem säkra och lika bra som nya för längre tid.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED

Jobbtitel: Foreign trade clerk

Avdelning: Ministry of Foreign Trade

Företagets telefon: +86-076982023218

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +8618929262887

Hemsida: junlin.sweb2b.com

Adress: No.15, Qile Street, Caole District, Xiegang Town, Dongguan, Guangdong Province, China.

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top