Matförpackningsmaskiner dominerar kartongmaskinens marknadsutveckling

Utgivningsdatum:2023-09-01

five livsmedelsförpackningsmaskiner dominerade Carton Molding Machine Market Development


first, det är väska tillverkning, fyllning och tätningsförpackningsmaskiner. Förnärvarande med den inhemska produktionen av sådana maskiner som är mer än 100, med en årlig produktion på 15 miljoner enheter. Väsktillverkning, fyllning och tätningsförpackningsmaskinerutvecklingstrend för den modulära strukturen, multi-column höjder, hög stabilitet, enkla transmissionsmaskiner, adaptiv stängd-loop -kontroll. För det andra, metallförpackningsbehållarutrustning. National Metal Packaging Container Processing Machinery Production and Manufacturing Industry har tagit form, utvecklingstrenden för sådana produkter är att förbättra produktens prestanda, förbättra avkastningen och materialutnyttjandet. Den tekniska förbättringen av produkter, utvecklingen av kvicksilver-free -svetsning och högperformance High

Frequency Welding Power Supply.


-third, är den korrugerade kartong (brädet) produktionsutrustning. Under det senaste decenniet utvecklas Kina-39; s korrugerade lådmålsmaskiner Kartongmaskinindustrin snabbt, produktsortimentet från den korrugerade kartonglinjen för att skriva ut slottmaskin, kartongmaskin, skärmaskin och andra varianter av serier, riktningen, riktningen från riktningen av utvecklingen i framtiden är en hög-i hastighet komplett uppsättningar av utrustning, och den andra är en komplett uppsättning av medelstora och lätt korrugerad kartongutrustning. . Kina39; s Produktionsskala för pappersbordsprocesser för att bearbeta utrustning är fortfarande relativt liten, och bearbetningsutrustningspriserna är höga. I framtiden bör massa mögelbearbetningsmaskiner vara i formningen för att minska kostnaden för värmeformar, förbättra värmemetoden, minska kostnaden för el, förbättra produktionen och andra aspekter av ökad forskning.


&#-

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
dongguan degao machinery technology co.,ltd

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Sales

Företagets telefon: +86-135-8077-6960

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86-189-2827-5267

Hemsida: degaomachinery.sweb2b.com

Adress: First Floor, Building 4, Baediai Industrial Park, Changping Village, Daojiao Town, Dongguan City, Guangdong Province, China.

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top