Fem egenskaper av rent bomullsband

Utgivningsdatum:2020-09-18

1. Hygroskopicitet: bomullsband har god hygroskopicitet. Under normala förhållanden kan bandet absorbera vatten från den omgivande atmosfären och dess fukthalt är 8-10%. Därför kommer den i kontakt med människans hud och får människor att känna sig mjuka men inte styva. Om vävnadens luftfuktighet ökar och omgivningstemperaturen är hög kommer vattenhalten i bandet att avdunsta och försvinna så att vävbalansens vattenbalans bibehålls och människor känner sig bekväma.

2. Fuktretention: Eftersom bomullstejpen är en dålig ledare för värme och elektricitet är värmekonduktivitetskoefficienten mycket låg och eftersom bomullstejpen i sig har fördelarna med porositet och hög elasticitet kan en stor mängd luft ackumuleras mellan banden och luften är den dåliga ledaren för värme och elektricitet. Därför har den rena bomullstejpen god fuktretention, och det får människor att känna sig varma när de använder den rena bomullstejpen.

3. Hygien: bomullsband är en naturlig fiber, dess huvudkomponent är cellulosa och en liten mängd vaxartade ämnen och kväveinnehållande ämnen och pektin. Det rena bomullsbandet har inspekterats och praktiserats i många aspekter. Det har ingen irritation och negativ effekt när det kommer i kontakt med huden. Det är bra för människokroppen att bära den under lång tid.

4. Värmebeständighet: värmebeständigheten hos rent bomullsband är bra. När temperaturen är under 110 ℃ förångas vattnet på bandet och fibern skadas inte. Därför har användning, tvättning, tryckning och färgning av rent bomullsband inget inflytande på bandet vid rumstemperatur, vilket förbättrar tvätt- och slitstyrkan hos rent bomullsband.

5. Alkaliresistens: bomullsbandet har större motståndskraft mot alkali och bandet skadas inte i alkalilösning. Den här egenskapen främjar tvätt, desinfektion och avlägsnande av föroreningar efter användning. Samtidigt kan det rena bomullsbandet färgas, tryckas och bearbetas för att producera fler nya sorter av band.

zmkm-800_800.jpg

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Haoxin Textile Co.LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Haoxin Textile Co.LTD

Jobbtitel: manager

Avdelning: Marketing Department

Företagets telefon: +86 0769-85049176

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13751252675

Hemsida: haoxin.sweb2b.com

Adress: No 28 Chuangxing Road,,baisha community five village,humen town dongguan city guangdong province,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top