Dongguan Changfeng Stationery & Gift Co

Utgivningsdatum:2020-06-02

Dongguan Changfeng Stationery & Gift Co., Ltd. är beläget i Humen Town, Dongguan City, Guangdong-provinsen, Kina.Grundat i 2015 är det ett privat företag som integrerar formgivningen och bindningen av manuell, fotoalbum och bärbar utskrift.

Sedan företaget inrättades har det hållit fast vid andan att söka sanningen utifrån fakta, vara ärligt och pragmatiskt och vågat göra det, i syfte att förse kunderna med högkvalitativa produkter och tillfredsställande tjänster.Vi har godkänt SGS-miljöskyddsintyg för materialselen och -35.116.Produkter, oavsett om de är papper eller bläck, och antagit den maskin- och efterbehandlingsutrustning som importeras från Tyskland för att säkerställa kvalitet och produktionseffektivitet.

Med våra högkvalitativa produkter och tjänster har vi vunnit stöd och bekräftelse från våra kunder och öppnat marknaden.Oavsett i det förflutna eller i framtiden följer vi alltid principen om integritet först och främst kvalitet, som lägger en bra grund för en hållbar och stabil utveckling i framtiden.

Er tillfredsställelse är målet vi alltid strävar efter och vi ser fram emot att tjäna er.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Changfeng Stationery Gift Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top