Behöver du en hudvänlig desinfektionsmedel?

Utgivningsdatum:2020-07-01

I och med denna COVID-19-pandemikris vidtar vi alla förebyggande åtgärder.Medan man tvättar händerna med vatten och tvål är en av de smartaste metoderna, är det ett bra alternativ att använda en desinfektionsmedel när tvål och vatten inte är åtkomligt.Det är också ett lämpligt alternativ.


Dessutom är det lämpligaste desinfektionssprayen, som bara behövde sprutas över händer, kroppar eller vilken annan yta som helst som du vill desinficera.Sådana rengöringssprejer kan användas för rengöring av olika föremål och ytor.Våra rengöringssprejer för familjeförpackningar är tillgängliga som kan användas för att desinficera köksbänkar, vardagsrum, gästrum, toaletter, badrum, ingångar och utgångar osv.


Men medan det gäller applicering på huden eller på något annat sätt att komma i kontakt med huden, leder vissa rengöringssprejer till torr hud och irritation.Om du är en av dem med känslig hud, behöver du en hudvänlig desinfektionsmedel.Du kan hitta en spritbaserad desinfektionsmedel med fuktighetsmedel för att förhindra torrhet om du bara upplever torr hud, men det kan inte förhindra irritation.För att bekämpa både torrhet och irritation bör du använda en naturlig handdesinfektionsmedel.Som Renawell naturliga handdesinfektionsspray, Alla naturliga handdesinfektionsmedel osv.


Vi har naturliga handdesinfektionsmedel.   i olika kvantiteter.För att tillgodose all a dina behov av desinfektion i en sådan kris, förutom familjepaket, så har vi även sprutor med fickdesinfektionsmedel.   av olika storlekar.


Vi har två kategorier av förpackningar:

Exponering.   Paket - 50ml, 60ml och 100 ml

Exponering.   Family pack - 300ml, 500ml, och 1000ml


Skillnad mellan Spray och Gel


Vår silverjon är en naturlig handdesinfektionsspray.   med silverjon och vatten.Det är också mycket effektivt mot-mikrobiell sprej som alkoholbaserade sprejer.

Få se hur Spray är bättre än Gels.

Ingen stark lukt

Vissa alkoholbaserade geler har en skarp lukt, få människor kan&DAR35.39.T t ål vassa lukter som denna.Wher& FRAMSTÄLLNING,101,som naturliga sprejer som vår silverdesinfektionsspray och vår silverdesinfektionsspray&DA35,39,innehåller ingen skarp lukt.Våra produkter innehåller dessutom skadliga konstgjorda dofter.

Snabb torkning

Vid användning av alkoholbaserad gel ska den inte torkas förrän den torkat.Det här tar ungefär 15-20 sekunder.Torka före detta intervall kan göra tillämpningen ineffektiv.Men när vi talar om vår naturliga desinfektionsspray, så har den snabbt torkande effekt på cirka tio sekunder.

Lätt och irriterande

Alkoholbaserad handdesinfektionsmedel kan ibland orsaka irritation, särskilt hos personer med känslig hud.Sanitetsgeler med hög alkoholkoncentration kan vara hårda på huden och leda till torrhet om de används utan fuktighetsmedel.Wher& FRAMSTÄLLNING,101,eftersom vår naturliga sprej är mild och utan irritation för huden.

Fuktreringsfunktion

Den vanliga alkoholbaserade gelen orsakar hudtorrhet på grund av alkoholens starka verkan.De kan göra huden torr om den erforderliga mängden uppmjukningsmedel inte finns i dem för att motverka alkoholens effekt.Wher& FRAMSTÄLLNING.101.Eftersom vår naturliga spray har tillsatta fuktighetsmedel för att förhindra torr hud och bibehålla vattennivån på huden.

Därav vår silverjon naturliga handdesinfektionsmedel.   överträffar alkoholbaserade geler.Utan alkoholinnehåll innehåller vår produkt silverjoner som dödar 99.9% av bakterier.

Vi har rengöringsmedel.   som är så effektivt att det också kan användas som toalettsitssprej   för dina hygieniska behov.Det är nog...   Bästa rengöringsmedlet för toalettsitsar.


100% Säker och naturprodukt

" Med vår 100% naturliga och säkra att använda produkten,   Vi lovar att främja säkrare hygien " Nej.


Tillgänglig från fickspraysmedel   Vår produkt är väldigt hudvänlig och säker.Den innehåller alla säkra ingredienser utan alkohol, kemiska pigment och konstgjord doft eller essens.Utan konstgjorda färger eller pigment är vår produkt genomskinlig i färg och har en svag lukt.Tillverkad av 100% naturliga ingredienser vår produkt är en ren och kraftfull desinfektionsmedel.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Detron International Co., Limited
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top