Design- och hanteringsmetoder för logistikvagnar, metallmateriallådor och hyllor

Utgivningsdatum:2023-04-22

with utvecklingen av internationell industriell civilisation och standardiseringsprocessen för moderna fabriker, avancerad logistikutrustning har visat sin stora roll och lockar människor&39; s uppmärksamhet.#

logistikutrustning och dess egna egenskaper och status är vanligtvis inte Väl betraktad i vårt land, och det finns inga perfekta standarder och god ledningsupplevelse att hitta, vilket resulterar i stora skillnader i fabrikisering. Logistikutrustningen i vissa fabriker är bakåt, och logistikutrustningen är varierad, kaotisk och luddig, som inte bara påverkar ledningen, utan också påverkar produktionskostnaden och produktkvaliteten direkt. Plattformen kan grovt delas in i följande kategorier;

logistikvagn, metallpall, plastpall, träpall, metallmaterialbox (Mesh Type Material Box, Folding Material Box), hyllan, stationutrustning och specialmetalllåda, etc. .

. Därför,när det gäller design och hantering av logistikutrustning,nämner vi specifikt produktions- och hanteringsmetoderna för logistikutrustning endast för referens.

1. Utrustningen som används bör användas enligt reglerna och drivas på ett civiliserat sätt. Om det finnsnågot kvalitetsproblem bör underhållet meddelas i tid för att undvika onödiga förluster.

the

2. Tillverkaren av apparater ansvarar förnormal användning av apparaten och implementerar betalda tjänster för apparater som är människo- eller mekaniskt skadade.

the

3. Ljus och praktiska gaffeltruckar (1,5T-2t) med korta gafflar bör användas så långt som möjligt för gaffeltruckning och lossning eller staplingsapparater (med undantag förnågra stora apparater), för att minska hårda gaffelkollisioner orsakade av otillräcklig vändningsradie av gaffelifts eller tilltäppning av synen. Helt förbjuden den långa

fork

piercing candied haws stil

av flera apparater med en gaffel och fenomenet skador på apparater som dragkraft utan att lossa bromsarna, särskilt apparater med gummihjul.

~the-"4. Apparater får i allmänhet inte transporteras med hjul, även med bromsar kan transportsäkerheten inte garanteras."

the

5. Apparater med hjul är i allmänhet inte staplade för att förhindra skador på hjulen (särskilt gummihjul,nylonhjul ärnågot starkare)när gaffeltrucken skjuter. Om skador orsakas bör betalda tjänster implementeras.

the

6. Logistikutrustningen ska regelbundet inspekteras för användning och inspektionsformuläret ska fyllas i.

the

7. För att förbättra underhållstjänsten bör kvalificerade OEM tillhandahålla speciella underhållsplatser och enkel utrustning som svetsning, för att underlätta personalens snabba och snabba service.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Qingdao Rewell Logistics Equipment Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top