Utrustning för tvärflödeskyltorn

Utgivningsdatum:2020-05-18

Som namnet antyder har fyrkantigt kyltorn en kvadratisk form.Den använder ett värmeväxlande fyllnadsmedel som är särskilt konstruerat för kyltornet, och värmeutbytesområdet kan ökas kraftigt.Det här är... " mysterier " från det fyrkantiga kyltornet.Låt oss prata om egenskaperna hos det fyrkantiga kyltornet!

35.jpg

    1.Det kvadratiska kyltornet kan effektivt spara elektricitet:


    Anta packning och högeffektiv fläkt för vindmotstånd som är särskilt utformad av Tsinghua-universitetet för att minska motoreffekten.Ultralåg ljudmotorer har lägre kraft och sparkraft.Enligt användarnas krav kan tvåhastighetsmotorer också användas för att spara kraft.


    2.Ultra-lågt rinnande buller


    Användningen av FRP-axelfläktar med lågt buller och motorer med lågt buller som är särskilt konstruerade för kyltorn minskar det operativa bullret från kyltorn.Kyltornet för ultralåga bullerserier har lågt driftsbuller och uppfyller helt miljöskyddskraven.


    3.Bra korrosionsbeständighet


    Tornet, vasken och panelen är gjorda av glasfiberförstärkt plast med bra korrosionsbeständighet.Ljusstabilisatorn tillsätts till gelhöljets harts, som har goda egenskaper mot åldrande och inte ändrar färg på länge.Stålstrukturen i tornets kropp galvaniseras efter bearbetning för att förbättra korrosionsmotståndet i kyltornet.Under normal livslängd krävs inget ytterligare korrosionsskydd.

15.jpg

    4.Lätt underhåll


    Det kvadratiska kyltornet är en kombinerad konstruktion, och luftkamrarna i angränsande kyltorn är åtskilda från varandra.Under förutsättning att kyltornet fungerar normalt kan det repareras och underhållas, och det är lättare att rengöra förpackningen, ackumuleringsröret och vattentanken.


    För närvarande har mekanisk utrustning i stor utsträckning använts i produktion och liv.Användningen av mekanisk utrustning kan främja en snabb utveckling av industriproduktionen.Därför utvecklas det kvadratiska kyltornet i enlighet med formen av utveckling.

<span class=

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top