Korrosion av kemisk utrustning och antikorrosionsmått

Utgivningsdatum:2022-10-25

with utvecklingen av ekonomi, människor&39; s efterfrågan på kemiska produkter ökar, mer och mer produktionsutrustning går utöver deras designkapacitet. Därför har det blivit ett brådskande problem för globala kemiska företag att förhindra förlust av processutrustning på grund av korrosion. Många experter tror att materialskydd och anti -ncorrosion -åtgärder är viktiga för att minska underhållskostnaderna och säkerställa en säker och stabil drift av anläggningen.#-corrosion är utbredd inom olika områden. På grund av korrosion blir ett stort antal material avfallsmaterial och utrustningen misslyckas. Förnärvarande inkluderar anti -ncorrosionstekniken främst utvecklingen av korrosion
resistenta material, ytan antincorrosion -teknik, korrosionsinhibitionsteknik, elektrokemiskt skydd och så vidare. är genombrottet av anti -ncorrosion -teknikframsteg, som ärnära besläktad med den tekniska framstegen för människan under olika perioder. Korrosionsbeständiga material är huvudsakligen uppdelade i metallmaterial, polymermaterial, oorganiska icke -nmetalliska material.
--atnärvarande, kostnaden för ytkorrosion-resistant beläggning och metallyteknologi står för cirka 87% av det totala anti -anticorrosion Kostnad. Den rätta ytan antincorrosion -tekniken är ett viktigt sätt att förbättra utrustningens livslängd, minska underhållskostnaden och förbättra utrustningens hanteringsnivå. Samtidigt förbättras hela materialets korrosionsmotstånd kraftigt genom att använda ytan antincorrosion -tekniken. Den vanligt använda ytan antincorrosion -teknologier inom kemisk och petrokemisk industri inkluderar beläggning, foder, plätering, infiltration och olika höga tekniker som utvecklats under de senaste åren, bland vilka beläggning och foder är de mest använda.

-the utveckling av korrosion-resistenta beläggningar har alltid varit forskningsområdet för människor-39; s uppmärksamhet. I den kemiska industrin används korrosionsbeständiga beläggningar huvudsakligen i de inre och yttre väggarna i byggnader, strukturer, enheter och lagringstankar samt vatten-, olje- och gasledningar. Enligt statistik skadas cirka 75% av beläggningen på grund av felaktig ytbehandling. Därför är det brådskande att uppmärksamma kvaliteten på ytbehandling.

several lovande beläggningar, såsom zinkrika beläggning, tung antikorrosionsbeläggning, hög temperaturbeständig beläggning, keramisk beläggning, rostbeläggning, fluororesinbeläggning , etc. är de mest populära beläggningarna i världen.----elektrokemiskt skydd är en anti -ncorrosionsteknik som använder extern ström för att ändra korrosionspotentialen för metall för att minska dess korrosionshastighet. Elektrokemiskt skydd kan delas in i katodiskt skydd och anodskydd. Elektrokemisk skyddsteknik har väckt omfattande uppmärksamhet och tillämpning inom området kemisk anti-corrosion, som är ett effektivt, ekonomiskt och praktiskt antikorrosionsmetod.

-catodiskt skydd är att passera tillräckligt med katodisk ström på metallytan För att göra metallen potentiellnegativ och minska metallupplösningshastigheten. I allmänhet bör strukturformen på den skyddade utrustningen inte vara för komplex. Strömdensiteten för utrustningen med komplex strukturnära hjälpanoden är stor, och strömtätheten långt borta från hjälpanoden är liten, så den kan inte få tillräckligt med skyddsström. Det spelar inte ens en skyddande roll, vilket resulterar i det så&called#shielding -fenomenet. Katodiskt skydd används huvudsakligen i metallstrukturer i vatten och jord, men det måste användas i miljön med enkel utrustningsstruktur och mindre frätande medium. Katodiskt skydd kan inte bara förhindra allmän enhetlig korrosion, utan också putta korrosion, intergranulär korrosion, påverkan korrosion och selektiv korrosion av vissa material.

anodskydd är att ansluta den skyddade metallkomponenten med den positiva polen för den externa polen för den externa polen DC strömförsörjning. I elektrolytlösningen är anoden för metallkomponenten polariserad till en viss potential att etablera och upprätthålla ett stabilt passivt tillstånd. Som ett resultat hämmas den anodiska upplösningen, korrosionshastigheten reduceras avsevärt och utrustningen skyddas. of MMO flexible anode, conductive polymer flexible anode and titanium coated anode, mainly providing cathodic protection technology, engineering design, installation and technical services.

--Tel:-86 17568010262.
0539
3712117-"

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Overseas Business Department

Företagets telefon: +86-0539-3712117

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 15610665825

Hemsida: mmoanode.sweb2b.com

Adress: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top