Byggprocess av regionalt katodiskt skydd

Utgivningsdatum:2022-03-16

when fyllning koks, det bör krossas till partikelstorlek mindre än 15 mm. Om partikelstorleken är för stor ökar anodjordningsmotståndet och operationen energiförbrukningen kommer att ökas. Vid användning avnatriumsulfat, bentonit, gipspulver som fyllmedel, bör de blandas jämnt enligt proportion. Efter begravning bör de blötläggas med vatten. Långsiktig referenselektrod och fyllmedel bör också blötläggas med vatten innan de begraver för att få dem att kontakta väl. Alla fyllmedel ska komprimeras för att säkerställa att det inte finnsnågot mellanrum mellan återfyllningen och anoden.

av bekvämligheten med installationen placeras den höga kiselgjutna järnanodstången i mitten av tennfatet och Anoden är fylld med fyllmedel. För att göra packningstjockleken runt anodstången konsekvent är anodcentralen installerad i tennfatet.

&tin Svetsning eller kopparsvetsning ska användas mellan hög kiselgjuten järnanod och ledare. Vid installation av djupbrunn anod, ska ena änden av kabeln märkas för att undvika förvirring. Under installationen bör särskild uppmärksamhet ägnas inte till DRO#112; kabeln i djupbrunnen. Kabelbeteckning bör ha en viss grad av avkoppling. Vid återfyllning bör uppmärksamheten inte betalas för att skada ledaren och kontakten och inte producera överdriven spänning. Det ska inte finnasnågra stenar eller utländska frågor som kan skada kabelisoleringsskiktet i fyllnadsjorden runt kabeln. Underjordisk gångjärn ska undvikas för kabeln som leder till anodbäddsäng. Anslutningen mellan anodkabeln och ledaren från varje anodstång ska vara mekaniskt fast och i god kontakt. Vid installation av tunnelbana måste alla gångjärn eller leder vara strängt isolerade och förseglade för att förhindra fuktintrusion och säkerställa isoleringen från den omgivande miljön.

-sHandong Linyi Bosi Condutive Materials Co, Ltd är ett högttech Enterprise Specialiserat sig på produktion av MMO-flexibel anod, ledande polymer-flexibel anod och titanbelagd anod, som huvudsakligen tillhandahåller katodskyddsteknik, teknisk design, installation och tekniska tjänster. Tel: 0539 3712117, 15588026668.

\\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top