China Industrial Robot Arm for Plastic Injicering Machine

Utgivningsdatum:2020-08-14

Den särskilda manipulatorn för insprutning är en maskin för automatisk produktion som kan imitera de mänskliga övre extremiteternas partiella funktioner och som kan kontrolleras automatiskt för att den ska kunna utföra sin produktion i enlighet med de förutbestämda kraven för produkter eller verktyg. Den formgjutna manipulatorn är särskilt utrustad för injektionsformar av maskiner för automatisering av produktionen, den kan minska den tunga fysiska arbetskraften, förbättra arbetsförhållandena och säkra produktionen. Den spelar en viktig roll när det gäller att förbättra produktionseffektiviteten för injektionsformar, stabilisera produktkvaliteten, minska skroten, minska produktionskostnaderna och öka företagens konkurrenskraft. Dongguan City Rainbow Automation Technology Co., LTD. är beläget i Dongcheng-distriktet, Dongguan City granategradpark i närheten, specialenheten är engagerad i tillverkning av maskiner för sprutgjutning och tillhörande automatiseringsutrustning, är en samling av produktdesign och produktutveckling, tillverkning, försäljning och service.till ett integrerat hela företag: inom plastindustrin har mer än tio år av rik erfarenhet av automatiserad planering och verklig kamp.

Produkter används i stor utsträckning inom hemelektronikindustrin, datorindustrin och närindustrin, optoelectronicindustrin, kosmetikaindustrin, den elektroniska kommunikationsindustrin, bilindustrin, leksaksindustrin, den dagliga industrin för förnödenheter, läkemedelsindustrin osv. På grundval av den fortsatta förbättringen och utvecklingen av tekniken för att forma injektionstekniken i framtiden är automatisering en oundviklig trend. Rabo-företaget antar en interaktiv modell med direktförsäljning, främjar ständigt nya produkter, ny teknik.så att du kan fråga och köpa tillfredsställande och tillämpliga produkter utan att gå ut för att spara dina inköpskostnader, minska dina driftskostnader.

Ribo företag till " Yrkesmässig, integritet, tacksamhet " Ribo-företaget kommer att fortsätta att inrikta sig på att tillgodose kundernas behov, att plastindustrin tillhandahåller produkter av hög kvalitet, hög effektivitet, utmärkta produkter för automatisering av prestanda, att förbättra industrins produktionseffektivitet och kvalitet, att tillhandahålla perfekta produkter och genomtänkta tjänster. Följ mig och ge er automatiserade lösningar och underhållsmetoder.

kontakt

Kontakt: Mr Liu

Telefon: 86 0769 8179626

Mobiltelefon: 137982536

Sann överföring: 86 0769 23100573

Adress: nr. 2, Shaling Gongye West Road, Xiakou Village, Dongcheng District, Dongguan, Guangdong, Kina

Webbplats:http://www.ruiborobot.com/

https://ruiborobot.1688.com

  /medlems/inloggning.php


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Jobbtitel: general manager

Avdelning: Marketing

Företagets telefon: +86 0769-81179626

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13794982536

Hemsida: runpard.sweb2b.com

Adress: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top