Kina-EU-klasser i hög efterfrågan Liaoning öppnadenästan 40% av klasserna

Utgivningsdatum:2021-10-13

since I början av året har det varit en stark efterfrågan på transport mellan Kina och Europa. För att främja den säkra och stabila verksamheten och hållbar stark tillväxt av Kina-eu-klassen, Kina Railway Shenyang Bureau Group Co, Ltd (nedan kallad Shenyang Bureau) i samarbete med China Railway Container Transport Co, Ltd För att stärka transportorganisationen, förbättra servicekvaliteten, hög-quity-öppning av den centrala europeiska klassen, som ursprungligen bildades en"two-Drive, tre-channel, fem-line"nätverk-wide operationsmönster. Per den 31 augusti anordnade Shenyang Bureau öppningen av 415 kolumner i Kina-eu-klassen, en ökning med 117 kolumner, eller 39,3 procent, under samma period föregående år.


shenyang är belägen i Centrum för Liaoning, Dalian ligger i det internationella fraktcentret inordöstra Asien, Shenyang Bureau i kombination med regionala egenskaper och verklighet, Shenyang, Dalian två städer som den viktigaste fraktnoden, som lockar södra Kina, liksom Japan, Sydkorea och andra riktlinjer, Liaoning Centraleurope Class Transport"double Drive."


:&#&#


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n, den centrala europeiska klassen i röret, ger Shenyang Bureau aktivt kunder diversifierade Optimala ruttal, med fokus på att minska kostnaderna för kundlogistik. Byggandet av den västra kanalen för Liaoning \\n \\n39; s Central och Centraleuropeisk Bantle Exit, tillsammans med den centrala kanalen i Kina \\n \\n39; snorra Kina utgång genom den andra Lianhaote och den östra kanalen i sydöstra kusten Område som spänner genom Manchuria och Fenfloden, utgör tillsammans de tre utgångskanalerna i det centrala och centrala Kina av Liaoning. \\ N \\n \\n \\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Dinghong Shoe material Co.,Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top