Katodiskt skydd av bottenytan av lagertanken

Utgivningsdatum:2022-02-11

The Jordkorrosionstankstiftelsen består huvudsakligen av sandskikt och asfaltsand, och tankens bottenplatta är belägen på asfaltsandytan. På grund av växling av full belastning och ingen-load i tanken, påverkar temperatur- och grundvattens inflytande på asfaltsandskiktet, vilket gör att grundvattnet stigernära tankens bottenplatta och orsakar korrosion.

när temperaturen på oljetanken är hög, avdunstar grundvattnet runt tanken, vilket ökar saltkoncentrationen och ökar korrosionsgraden. Syrekoncentrationsskillnaden Batteri Korrosionstank Bottom Plate och Sand Foundation är inte i god kontakt, vilket är lätt att producera syrekoncentrationsskillnad. Till exempel, jämfört med full belastning och ingen-load, kommer dålig kontakt R att uppstå undernr-load-tillstånd. På grund av skillnaden mellan luftpermeabilitet mellan tankens periferi och tankcentrum, kommer också syrekoncentrationsskillnadsbatteriet att orsakas. Vid denna tidpunkt kommer den centrala delen att bli anod och korroderas.

the anti-corrosion beläggning på bottenplattans bottenyta måste vara svetsbar, och beläggningens struktur kan inte skadas under svetsning , och den effektiva anti--corrosion-tiden för beläggningen krävs för att vara lång.

if Katodiskt skydd används inte, oorganisk zinkrik beläggning är föredragen. Den har utmärkt värmebeständighet, åldrande motstånd, stark vidhäftning, utmärkt hårdhet och slitstyrka, lösningsmedelsresistens och rostmotstånd. Färgfilmen har katodisk skyddseffekt. Den tillhör vatten-based beläggning, som är icke-toxic och luktfri, enkel i konstruktion och lätt att använda.

dy till ringstrålens barriär är kantplattan det blinda området för katodiskt skydd . Efter att tanken är fylld med olja är kantplattannågot uppvärlat, och regnvatten är lätt att strömma in i gapet mellan kantplattan och fundamentet.

in för att förhindra att regnvatten kommer in i gapet, asbest Rope används vanligtvis för att fylla gapet, och sedan används vattentätt lim och glasfiberduk för tätning. Nackdelarna med denna behandlingsmetod är mycket stora, och kan inte spela en bra vattentät roll.

"Na struktur av"cutting det utsatta hörnet av ringstråle och svetsning av en cirkel av runda stål ute och under kantplattankan också antas. Den specifika metoden är att skära det exponerade hörnet av ringstråle, svetsa en cirkel av D6 runt stål i den yttre ochnedre kanten av kantplattan för den byggda lagertanken och täta och fylla svetspositionen med vattentät tätningsmedel efter svetsning. Denna struktur kan effektivt styra vattnet som går in i gapet mellan kantplattan och grunden, minska vattenackumuleringen som orsakas av kantplattans vridning, och konstruktionen är bekväm och effekten är bra.

-shandong linyi Bosi Conductive Materials Co, Ltd är ett högttech-företag som specialiserat sig på produktion av MMO-flexibel anod, ledande polymer, flexibel anod och titanbelagd anod, som huvudsakligen tillhandahåller katodskyddsteknik, teknisk design, installation och tekniska tjänster. Tel: 0539 3712117, 15588026668.

\\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top