Antikorrosionsmått för tryckkärl i industrin

Utgivningsdatum:2022-08-03

pressurfartyg spelar en viktig roll i kemisk produktion. I den faktiska driftsprocessen, på grund av påverkan av driftsförhållanden som medium, temperatur och tryck, kommer tryckkärlet emellertid att ge skador och korrosion. På grund av metallkorrosion påverkas dennormala driften av systemet i den faktiska produktionen allvarligt. Därför är det mycket viktigt att skydda korrosionen av tryckkärl i kemisk produktion.

korrosionsfenomenet av metall beror främst på legering, metall och förorening i metallen i gjuttrycket. Dessa interna faktorer interagerar med yttre temperatur, lösningskoncentration, tryck och vätskeflödeshastighet under villkoret av komplex interaktion. Metallen kommer att korroderas. Först och främst bör de kemiska egenskaperna hos själva metallen övervägas. Vissa metaller med aktiva kemiska egenskaper är enkla att korroderas. Genom mycket forskning och jämförelse, såväl som sammanfattningen av produktionsupplevelsen, är korrosionshastigheten för tryckkärlnära besläktad med mängden legering som finns i den, och föroreningarna i metallen kommer att påskynda korrosionshastigheten. N
in -tillägg, metalltillstånd och kristallform på ytan av tryckkärlet har ett stort inflytande på kärlets korrosion. Ju mjukare ytan på fartyget är, desto mindre kommer korrosionen att vara tvärtom, det kommer att vara lätt att korroderas; Att lägga till oxidfilm på kärlets yta kan förbättra kärlets korrosionsbeständighet.

. som utgör den yttre miljön hos tryckkärl.

metalmaterial har ett visst spektrum av motstånd mot frätande media. Därför,när man använder tryckkärl, är detnödvändigt att helt överväga den kemiska sammansättningen av det yttre miljömediet och koncentrationen, typen, pH -värdet för mediet samt fuktinnehållet, syreinnehållet och föroreningsinnehållet i mediet.

corrosionsinhibitor kan effektivt bromsa förekomsten av korrosionsfenomen och minska graden av korrosion, med höga ekonomiska fördelar och antincorrosionseffekt. Det är en av de mest effektiva och mest använda teknologierna för att förbättra korrosionsmotståndet hos tryckkärlen. Korrosionsinhibitor är i huvudsak en slags kemisk blandning, som effektivt kan bromsa eller till och med förhindra förekomsten av korrosion efter applicerad på metallytan. Den allmänna dosen av korrosionsinhibitor ärnågra delar per miljon, vissa ökas tillnågra tusen procent och enligt olika krav, i vissa fall tillnågra procent. Enligt den faktiska användningen kan man dra slutsatsen att tillsats av en liten mängd av den kemiska blandningen i metallmaterialet effektivt kan minska eller minska korrosionsgraden för mediet till metallen tillnoll och samtidigt hålla de fysiska egenskaperna hos Den oförändrade metallen. Det finns två typer av offeranodmetod och extern strömmetod. Metoden för offeranod använder metall eller legering vars elektrodpotential är lägre än den skyddade metallen i tryckkärlet som anoden och fixerar den på den skyddade metallen för att bilda korrosionskorrosionselektrod, skyddad metall som katod. Aluminium, zink och deras legeringar används ofta som offeranodmaterial. Denna metod används ofta för att skydda olika metallutrustning och komponenter i industriellt vatten och för att förhindra korrosion av jätteutrustning såsom oljetankar och oljeledningar. Den applicerade strömmen är att använda den skyddande metallen som katoden för ett annat batteri och ansluta till den ytterligare elektroden genom vägen för ytterligare batteri. Under verkan av extern likström kan den skyddade metallen skyddas effektivt. Denna metod används huvudsakligen för att skydda metallen i jord och flodvatten från yttre miljökorrosion.
-

sHandong Linyi Bosi Conductive Materials Co., Ltd. är ett högt företag som är specialiserat på produktionen i produktionen i produktionen av MMO -flexibel anod, ledande polymer flexibel anod och titanbelagd anod, främst tillhandahåller katodisk skyddsteknik, teknisk design, installation och tekniska tjänster.

tel:

86 17568010262

,0539-371217. 

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Overseas Business Department

Företagets telefon: +86-0539-3712117

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 15610665825

Hemsida: mmoanode.sweb2b.com

Adress: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top