Anti-begagnade rökartefakter, Puduns askfat

Utgivningsdatum:2020-08-01

Rökning är allwher och#101; i våra liv, även om man inte röker, kommer det alltid att finnas andrahandsrökning, men det är hälsoriskerna med hur mycket?

1.jpg

De skadliga ämnena i begagnad rök kan förorena miljön i livmodern, minska syrehalten i blodet i modern och_.39.39:s kropp, orsaka olika typer av onormala livstecken i fostret på grund av syrebrist och lätt orsaka fostertillväxtfördröjning och defekter i fostersystemets olika system, i svåra fall, för tidig födsel och för tidig födsel.dödfödsel kan förekomma.

2.jpg

Enligt forskning var spermafertiliteten hos långtidsrökare 75-procenten lägre än hos icke-rökare, eftersom spermier kan känna igen och reagera på nikotin, och långvarig exponering för passiv rökning överbelastar nikotinreceptorerna i mänsklig sperma, vilket minskar möjligheten att befrukta.

3.jpg

Den sekundära rökningen kan orsaka förändringar i strukturen och funktionen hos de centrala och perifera luftvägarna, Alveoli och kapillärerna och påverka lungans immunsystem, vilket leder till lungsjukdomar, och långtidsrökrökare har också rökiga lungor.

4.png

Fler och fler rökare kan nu skydda sig själva och sina familjer endast om de har en klar förståelse för farorna med andrahandsrökning, och förbudet mot rökning på offentliga platser har i viss mån begränsat möjligheterna till andrahandsrökning, men andrahandsrökning på arbetsplatsen och i hemmet behöver fortfarande åtgärdas.

5.jpg

Låt oss i dag rekommendera en anti-begagnad rökartefakt: PUDUN ASHTRAY PURIFIER!

01 Electronic Smart Ashtray, air purifier, anti-second-hand smoke, anion, automatic odor removal, smokeless ashtray.png

Det kan inte bara användas som askfat, det kan också and as i passiv rökning, och luften runt omkring dig är frisk.
Användning av ett sammansatt filter +anion-dubbel rening, anjonisk verkningsrök med användning av den industri som vanligen används till anjongenerator, inbyggd anion-utsläppsmodul, initiativet att angripa luften av andrahandsrök och olika lukter, andas in renaren och släppa ut frisk luft med negativa joner.
Att placera ett askfat i ert hem kommer inte bara att hålla askan på golvet, utan också hjälpa er att and as in passiv rökning som frisk luft och skydda er familj och barn från det, säger luftrenare.

06 Electronic Smart Ashtray, air purifier, anti-second-hand smoke, anion, automatic odor removal, smokeless ashtray.png

Att ha en städare i Pudun Ashbrie tillgänglig på kontoret är också ett skydd för andra. Det är också ett försiktigt uttryck a t t man måste bromsa ditt plötsliga begär efter cigaretter, antingen för att hålla dig nöjd på jobbet eller för att hålla dina medarbetare och kunder borta från att inandas passiv rökning.
Om man i konferensrummet placerar en reningsapparat för Pudun Ashbrie kan man också högt tala om analysen av affärsplaneringen, samtidigt som man låter varje representant njuta av den ekologiska absorption som är rik på negativa joner, negativa joner kan inte bara rena luften, de kan också förbättra förmågan att studera och arbeta för att minska felfrekvensen.så att förhandlingarna blir smidigare och trevligare samarbete.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top