2021 kommer.Har du valt den årliga gåvan?

Utgivningsdatum:2020-12-26

I och med att julen har kommit, det nya året och den nya klockan kommer att ring a, har tidens hjul lämnat ett djupt intryck.Med det varma solskenet på vintern och fullt av glädje, kommer det nya året av 2021 som utlovat.

圣诞.jpg När vi ser tillbaka på 2020-talet och upplever den skoningslösa effekten av epidemisituationen har Aiyi-tekniken hållit fast vid den antiepidemiska posten och bidragit med vår styrka till alla i nöd.Från 7-a-m till 2-a-m, håller vi oss till det!
Det sorgligaste lidandet av epidemin är över, men vi kan fortfarande och kan inte ta lät t på det.
Om vi ser fram emot 2021 kommer vi att fortsätta med det förflutna och öppna framtiden.Framgång med nöd, skörd med svett.Varje upptagen dag inleder vi ett nytt år av 2021!

730e0cf3d7ca7bcb15aae96ab6096b63f724a8a5.jpg Tack vare alla ledare och kolleger för deras hårda arbete, och tack vare kunderna för deras fulla stöd, låt oss ha fullt förtroende för framtiden.
För att tacka kunderna för deras stöd och förtroende lanserade vi högtidligt det elektroniska intelligenta askfatet, hårtorken, intelligenta konstant temperaturunderlägg, elektriska masker och andra high school affärsgåvor!
Skicka ledare, skicka kunder, skicka familjemedlemmar, skicka anställda, skicka äldste, allt kan skickas.
Vi kan anpassa logotypen för dig s å att du kan välja fler nya produkter för ditt företag och dina verksamheter vid årliga möten.39.Varje punkt är främst avsedd för hälsa och praktiska aspekter.
Välkommen till konsultation: 400-665-1319

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top