underhållsguide] förstår du verkligen hörlursunderhåll?

Utgivningsdatum:2020-09-22

Nuförtiden blir människor och.#39;jakten på hög kvalitet och bra ljud allt högre.Vi spenderar ofta mycket pengar på att köpa en rad högkvalitativa hörlurar.Och när vi köper hörlurar börjar vi lyfta fram vissa problem, som trådslitage, hur man rengör, hur man lagar mat bättre och så vidare.Om användaren noggrant underhåller den favoritörontelefonen kommer även användningstiden att förlängas.

Nu kommer Runfeng att introducera den mest grundläggande sunda känslan av hörselunderhåll för partnerna, i hopp om att vänner kan förstå den grundläggande kunskapen om dessa hörlurar i det dagliga livet för att bättre behålla sina egna hörtelefoner.

Meddelanden om telefonunderhåll

för rea 9613; volymen på headsetet måste kontrolleras

Det kan sägas att detta är det enklaste misstaget för användare av hörlurar, eftersom många användare tycker om att vrida volymen på hörlurarna så högt som möjligt.Även om det är roligare att lyssna kommer det att orsaka största skada på örat och diafragman.I allvarliga fall kommer den att bränna röstspolen och orsaka oundvikliga förluster.

från starkt magnetiskt fält och fuktig miljö,

Det här är den mest grundläggande kunskapen om att använda örontelefon.Det starka magnetiska fältet kommer att orsaka viss skada på örontelefonens känslighet och ljudkvaliteten på örontelefonen kan inte ignoreras.I fuktig miljö kommer öronenhetens platta att rostas, och örontelefonen kommer att ha en allvarlig tonavvikelse.Därför bör vänner uppmärksamma denna punkt.

En mikrofon på örontelefonen måste vara skyddad.

Det är t.ex. att torka av svetten på örontelefonkabeln i tid efter svettning, annars kommer det att orsaka viss korrosion på örontelefonen och försöka hålla sig borta från fyrverkerier när man använder örontelefonen.Oavsett om tråden eller öronhylsan bränns är förlusten helt irreparabel.

”rea 9613; skydd av ledningar och hörlurar är viktigare på vintern”

På grund av den lägre temperaturen på vintern kommer den lägre temperaturen att göra örontelefontråden mer sårbar, och om du och du inte bryr dig om den, så bryts den.Om du använder örontelefonen utanför och går in i det varma rummet, kommer förändringen av temperaturskillnaden att orsaka åldrandet av örontelefonen och enheten.

Att ha hörlurar när man sover är skadligt.

För att vänner vänder sig om eller rör sig medvetslösa när de somnar.Om de har hörlurar på sig kommer tråden att orsaka trassel eller krossa snäckan.Just nu spelar det ingen roll om örontelefonen är trasig.Om du skadar dig själv igen, förlorar du ingenting.Så även om dina vänner är vana vid att lyssna på lugnande musik när du somnar, måste du lägga öronen innan du somnar Ta ner maskinen.Kom ihåg den här.

För att undvika problem med unilateralt ljud bör uppmärksamhet ägnas åt införande och införande.

Några vänner i den dagliga användningen av hörlurar stötte på problemet med unilateralt hörtelefon.Detta beror troligen på att lödfogarna lossas på grund av att man drar av sladden för hand när man tar av kontakten.Faktum är att även om det finns ett fast lager mellan örontelefontråden och kontakten är den fortfarande mycket svag inuti.När du sätter in och stänger av proppen bör du därför vara uppmärksam på att hålla kontakten med handen och sedan koppla in den för att undvika denna situation.

hand9613; don& gryt35,39;t dra linan hårt

Vid lagring ska du inte använda ett starkt sätt att vika örontelefontråden, vilket kommer att orsaka ytsprickor på örontråden, eller orsaka viss skada på örontelefonens interna tråd, vilket leder till att örontelefonen inte låter.

den nya maskinen ska förvärmas med en lägre volym

När du får en ny örontelefon, försök att inte använda en större volym för att påverka diafragman.Det rätta sättet är att använda en mindre volym för att värma upp hörlurarna först, och sedan använda den lägre volymen och mer lugnande musik för att tillaga örontelefonen först, för att uppnå det bästa arbetsförhållandena i mellangärdet.

Försök att inte röra enheten med händerna.

Enheten i hörlurarna är relativt bräcklig, så när du tar bort öronmuffen måste du vara uppmärksam på skydd, och försök att inte röra enheten med handen, för även om enheten inte skadas lämnar den svettfläckar på enheten, vilket kommer att påverka ljudkvaliteten.

Exponering. " kokande groda i varmt vatten " väg

Du bör använda sättet att koka grodor i varmt vatten för att göra en enkel värmepanna.Du kan först vrida volymen till hälften under en viss tidsperiod och sedan vända volymen till normal men inte till maximal.Tiden kan beräknas efter din egen tid.Don&gry 35,39,be om en viss tid, så länge du känner a t t ljudet är t änt, och sedan kan du sät t a på det Du kan lyssna på rösten du gillar.

Hur ska hörlurarna rengöras?

Låt oss prata om öronproppar.Vid rengöring av dessa öronproppar är det bäst att använda bomullsvamp för att tvätta dem.På så sätt kan bakterier elimineras och smuts i öronproppen kan rengöras.I annat fall kan du använda vatten för att rengöra, men det är värt att notera att om du använder alkohol eller rent vatten bör du vänta tills öronproppen är helt torr innan du sätter den på öronproppen för att lyssna, så att det inte uppstår vatten i öronproppen.

När det gäller hörlurar finns det mindre smuts eftersom det inte finns någon öronpropp.Men svettfläckar och andra märken som är svåra att rengöra kommer att lämnas på öronmuffarna under det dagliga lyssnandet.Vid denna tidpunkt kan du ta av dig delen av öronmuffen, torka den med desinfektionsmedel, eller spray a den med en sprejflaska och sedan torka den med en pappershandduk.

Hoppas den här artikeln kan hjälpa dig med att underhålla örontelefonen!


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.

Företagets telefon: +86 15889674802

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 15889674802

Hemsida: konroy.sweb2b.com

Adress: 408, 4th Floor, East Side, Building 3, SEG Science Park, Huaqiang North, Futian District, Shenzhen, Guangdong, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top